INLOGGEN
«»

ALS EEN GESCHENK

Als een geschenk
Voel het als een geschenk van de Heer
als ze niet worden vergeten
die ogenblikken uit het zo korte leven
en waaraan je nu, reeds zo lang geleden
nog wel eens aan het denken gaat
en waarvan je hart wat vlugger slaat

Voel het als een geschenk
wetende dat in het dagelijkse leven
niet zal worden vergeten
dat al het mooie zonder te weten eens voorbij zal gaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Maurice Vanhoudt
Actief sinds: 03-12-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ALS EEN GESCHENK’ van Maurice Vanhoudt zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.