Mijn vervangende hulp

Dakoyria

Zij brengt een prettig soort blijheid en sfeer
Zoveel fijner temeer daar de wereld búiten
zo grauw is.

Zo een kracht heb ik pijnlijk gemist en
algauw zijn we gezellig met koffie aan de
praat;
zij die me in haar woordenstroom verslaat!

Dán wordt het tijd voor meer serieuze zaken
Zij is niet alleen hier om plezier te maken
en snel en goed worden bezigheden aan-
gevat.

Ik ben haar echt wel dankbaar, die meer dan
lieve schat!

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn vervangende hulp’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.