INLOGGEN
«»

Tóch bedankt

Graag had ik een woordje van liefde gehoord
maar je kón het gewoonweg niet
Het was geen deel van jouw gezinscultuur
maar mij deed het heel veel verdriet.

Wat ik in de loop der tijd wél ging zien
was je zo heel sterke zorgzaamheid
Jij, soms zo heel erg lastige mens die wél
altijd en eeuwig voor me strijdt...

Dankjewel voor dit alles en echt van harte
gemeend want je deed slechts wat je kón
Helaas van wat humor ook wel gespeend
maar niet dat je dit opzettelijk zo verzon!

Dakoyria, 2016.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-01-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Tóch bedankt’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.