Zomaar

Zomaar

Zo, eindelijk die kaart op de post gestuurd
Maar, eigenlijk heeft het veel te lang geduurd.

Zo, het is gebeurd, ook al heb je veel te lang moeten wachten
Maar, je bent na al die tijd nog vaak in mijn gedachten

Zo, zie ik je nog staan en waren we samen in gesprek
Maar, ik weet dat je erg veel last hebt van je gebrek,

Zo, was je vrolijk en ook wel eens boos
Maar altijd was het weer het positieve, waar je voor koos

Zomaar een kaartje, vanuit mijn hart naar je gestuurd.
Zomaar een zonnestraaltje, al heeft het veel te lang geduurd.

Zomaar, omdat ik nog steeds vaak aan je denk
Zomaar een kaartje als een klein geschenk

Zomaar, voor iemand die het echt verdiend
Zomaar een kaartje van een oude vriend.


Zomaar: …….

Sterkte,


Gertjan van der Kraan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zomaar’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.