INLOGGEN
«»

Dank je wel..

Dank je wel voor de vele blijken van medeleven
Een kaartje met woorden kan een mens sterkte geven
Dank je wel, geleende schouder dat ik even leunen mocht
Dat ik even klein mocht wezen, dat een hand de mijne zocht
Dank je wel, troost zonder woorden voor het simpel stille zijn
Voor het trachten van dragen, mee te voelen in onze pijn
Dank je wel aan jou, die aan mij of mijn familie dacht
Elk gebaar hoe dan ook, de liefde te voelen geeft ons kracht.

Dank je wel..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Danielle vd Berg-van Dijk
Actief sinds: 15-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dank je wel..’ van Danielle vd Berg-van Dijk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.