INLOGGEN
«»

Heel even

Soms heb ik het eventjes gehad.
Hoe sterk ik ook ben.
Hoe graag ik ook wil.
Ik weet het gewoon niet meer.
Het doet allemaal zo’n zeer.
Bang voor wat er komen gaat.
Angstig voor de onvoorspelbaarheid.
Dan denk ik “ was je maar even hier, al was het maar een hele korte tijd”.
De mensen begrijpen niet.
Ze negeren zoals je ziet.
Was je maar heel even hier.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Nabila Bendriss
Actief sinds: 03-05-2022 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Heel even’ van Nabila Bendriss zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.