INLOGGEN
«»

stress


ik beweeg en loop te snel
al is alles o.k. en wel
mijn handen en voeten zijn me voor
terwijl ik denk schieten ze er vandoor
als ik praat of schrijf
voel ik mijn geest als laatste in mijn lijf
die weet echt niet wat er gebeurt
beseft niet eens dat die te laat is voor zijn beurt
beteuterd en bedroefd
voelt die zich uitgeput, misnoegd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

an suez
Actief sinds: 20-02-2023 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ stress’ van an suez zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.