Leven

Doorntje Voerman

Ik wil niet meer leven
Schaamte, verdriet,
Waarom moet ik dit beleven
Mensen snappen mij niet

Ik wil niet meer leven
Ik kan het niet meer aan
Ervaringen blijven aan me kleven
Wis me geheugen voortaan

Ik moet blijven leven
Werk, lieve kids en man
Van angst blijf ik beven
Ik vraag me af of ik het kan

Ik wil blijven leven
Ik wil gaan dansen en zingen
Dat wil ik mijn kinderen meegeven
Genieten van de kleine dingen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Doorntje Voerman (Actief sinds: 10-11-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Leven’ van Doorntje Voerman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.