HEEL KORT !!!

Dichterbijblij

HEEL KORT !!!

De oppervlakkige TV,
op het angstige,
ongeduldige
programma-bod !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Onderwerp tijdens talk-show, hooguit 4 minuten !! Net als een slechte, door-ratelende cabaretier, bang, een halve seconde niet leuk te worden gevonden !! Neem een voorbeeld aan Toon Hermans !! Wie is dat nu weer ??! Jongeman, kijk eens op je vlotte you-tube; hij is de uitvinder van de one-man-show en nog steeds kan niemand aan hem tippen !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘HEEL KORT !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.