Angststoornissen

Dakoyria

Haar leven wordt danig door angststoornissen verpest
Zij slikt al dagelijks medicatie, maar krijgt desondanks
een afschuwelijke nachtmerrie die haar toch dan rest

Ik raad haar als een volslagen leek: Kijk dan ook niet naar
het laatste journaal!
Houd dat bij overdag en 's avonds bij fijn ontspannende

dingen... Wie weet is dat het dan helemaal?

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Angststoornissen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.