coronakus

godschalk ludo


De Coronakus


Ik ben nog in goede gezondheid en ik schrijf
Alleen mijn gedachten dat staat buiten kijf
Ik zou iedereen zo graag omarmen
Er mij een beetje aan verwarmen
Maar weet je dat kan jammer genoeg niet meer
Het moto is : blijf in uw kot en het is nog waar ook mijn god.
1,5 meter uit elkaar zoals tussen berk en linde,
Dus het mag ook niet tussen vrienden
Doe niet zoals de havik en de mus
Want nadat hij gezegd had: ik zie u graag.
Gaf hij haar zijn dodelijke coronakus

LG

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘coronakus’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.