Wapens op de grond

Diana

Strijd tussen het kind
Strijd om het kind
Het kind staat er tussen in
Het kind voelt niet en contact dus niet met zich zelf.
Levend in haar lichaam, niet wetend en voelend.
Leef je ?
Toeschouwend naar je eigen leven maar beleefde geen leven.
Er tussen in blijvend maar geen geheel, ze heelt nu dus haar geheel.
Bepalend om te voelen en te leven met haar eigen Compass.
Na 20 jaar liggen wapens op de grond,
In een kist zonder slot, het slot zit er in, niet er op.
De strijd is gestreden, wapens liggen daar, liggen de wapens daar?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Diana (Actief sinds: 31-10-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wapens op de grond ’ van Diana zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.