Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

De anker

Er ligt een anker aan mijn voeten. Ik word met man en macht naar onder geslonken. Totdat ik zink, langzaam is de vrucht verrot en beginnen de haaien te eten aan mijn voeten. Wanneer zal eindelijk de meeuw. De meeuw of de verlossende hand mij redden. Dan is eindelijk het einde begonnen. Het einde waarin ik mij niet tot de bodem voel van de macht om mij heen De meeuw wilt mij redden, maar zij weet niet dat door iedere kraai de anker zwaarder wordt. Wanneer ik zink voel ik de bodem. Ik zink en voel het zeewier mij omwringen. Ik word koud en de donkerblauwe zee wordt zwart.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

NanaLook
Actief sinds: 12-09-2021
Informatie bij het gedicht:

Mijn eerste gedicht. Geschreven op: 23-04-21.
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De anker’ van NanaLook zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.