Angst bespelen

Roel van Ekeris

Angst bespelen

Toegeven aan angst
Het innerlijk bang
Vertrouwen geven
Invoelbaar beleven

Niet telkens schamen
Liefdevol bekwamen
Het goede haakt steeds meer aan
Laat angst maar gemoedelijk weggaan

Je hoeft het leven niet te vermijden
Invoelbare angst kunnen leiden
Durven midden in je angst te staan
Gemoedelijk gevoel maakt bekwaam

Het leven laten rijpen
Essentie van angst beter begrijpen
Vertrouwen zal je bouwen
Voorbereid zijn op iets dan kan benauwen

Lieflijk gevoel telkens weer
Angst, bij jou, regeert niet meer
Anderen schenk je vertrouwen
Meer van het leven leren houden

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Angst bespelen’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.