INLOGGEN
«»

Malle molen van mijn leven

Angst bekruipt mij ...okay ik bedruip mij...zal wel moeten ..iedere maand goed...en soms verlies ik even de moed...vraag mij af iedere maand...geld om te leven ..en direct weer uit te geven ...zorgen maken mijn haren grijs...en dan zegt iemand heel wijs...verlies niet de moed...je doet het goed ..huisje diertjes en tuin bloemen die bloeien wat er ook gebeurt...en ik bid om kracht ...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Eyotha
Actief sinds: 09-11-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Malle molen van mijn leven’ van Eyotha zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.