INLOGGEN
«»

Binnenshuis een oase van rust

Ik selecteer het nieuws steeds meer; het dient
voor mijn eigen gemoedsrust keer op keer
Het lost natuurlijk totaal niets op; rotnieuws
gaat gewoon door en zet de wereld op zijn kop!

Binnenshuis probeer ik een oase van rust te
scheppen Geen nutteloos nieuws wat je mogelijk
kan nekken!
Ja, ik stop mijn kop te vaak in het zand

omdat ik probeer te overleven... Mag ik?
Dat is er met mij geregeld aan de hand!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Binnenshuis een oase van rust’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.