INLOGGEN
«»

Angst

Ik schrik
Ga ervandoor
Kan de deur haast niet passen
Glij uit
Sla een hoek
Rij een scheve schaats
Verlies mijn evenwicht
Spring over de sofa
Glip weg
Stoot mijn hoofd mijn schouder
Au
Voorbij de pui
Onder het afdak
Onder de deur door
Langs de trap
Onder een deken

Daar komt het
Het haalt in
Maakt een sprong

Verstijfd
Verloren
Heeft mij te pakken
Angst voor
Mijzelf

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Eric Deprez
Actief sinds: 24-01-2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Angst’ van Eric Deprez zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.