INLOGGEN
«»

Ik vergeef het jullie in Gods naam

Ik droomde dat ik werd onthoofd,
ik voelde mij angstig, verdoofd.
Heel velen stonden om mij heen,
ze keken toe, hun ogen waren steen.
Ik keek mijn vijanden aan en zei,
ik vergeef het jullie in Gods naam.
Ze kwamen dichter om mij staan
het tij viel niet te keren, ik bad.
Ik werd wakker, mijn ogen nat,
het was een hele akelige droom.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020Informatie bij het gedicht:

Ik werd wakker en heb meteen dit in een gedicht verwoord! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik vergeef het jullie in Gods naam’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.