INLOGGEN
«»

Zonder woorden

Warm is de aandacht
Zacht voelen handen
Lief zijn de blikken
Het voelen van verbanden

Een arm is de steun
Niets valt er te zeggen
Opvangen, na een dreun
Grenzen verleggen

Zacht rollen tranen
Blijdschap in gevoel
Veilig en geborgen
Niets is er meer koel

Woorden van gratie
Leef op in revelatie
Innig gedeelde levenstrots
Je bent elkaars rots

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zonder woorden’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.