INLOGGEN
«»

Dodelijk ongerust zijn

Uitzonderlijk ongerust belt zij bij me aan
Haar ogen verwilderd: Heb ik daar ook die
man zien staan?
Hij houdt onophoudelijk mijn woning in de
gaten.....

Moet ik nu niet onmiddellijk de politie bellen?
Misschien staat daar wel een potentiele inbreker
Je kunt hem daar toch niet zomaar laten
Ernstig en ook nuchter antwoord ik haar,

dat op domweg daar alleen maar staan geen straf
staat! De politiemensen zien mij al aankomen
Vol ongeloof druipt zij per saldo dan maar af
Lastig hoor, zo buitenproportioneel angstig zijn
dat is pas een echte straf!

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dodelijk ongerust zijn’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.