INLOGGEN
«»

Ik ben bang

Ik ben bang
voor de dag van morgen
Ik ben bang
en maak me zorgen

Ik ben bang
voor teleurstelling en pijn
Ik ben bang
om alleen te zijn

Ik ben bang
voor de hoop, die weggeslagen wordt
Ik ben bang
want mijn hoop duurt telkens maar kort

Ik ben bang
en 'k zou willen huilen
Ik ben bang
voor de hobbels, maar vooral voor de kuilen

Ik ben bang
maar ik hou moed
Ik ben bang
maar misschien komt alles goed

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ditte
Actief sinds: 19-10-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik ben bang’ van Ditte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.