INLOGGEN
«»

Ik ben een beetje bang

Ik ben een beetje bang
want straks is het te laat
Ik ben een beetje bang
want 'k weet niet hoe het gaat

Ik ben een beetje bang
voor de pijn die straks gaat komen
Ik ben een beetje bang
want weg zijn straks mijn dromen

Ik ben een beetje bang
door wat jij straks gaat zeggen
Ik ben een beetje bang
door iets wat ik niet goed kan uitleggen

Ik ben een beetje bang
omdat ik niet wil huilen
Ik ben een beetje bang
want waar moet ik dan schuilen?

Ik ben een beetje bang
m'n verdriet is niet te stelpen
Ik ben een beetje bang
wil jij me hierbij helpen?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ditte
Actief sinds: 19-10-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik ben een beetje bang’ van Ditte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.