INLOGGEN
«»

Ik zou weleens willen weten

Ik zou weleens willen weten
hoe sterk zij zouden zijn
of zij `t vol zouden houden
als mensen hen uit zouden jouwen.
Soms doet het leven zo'n pijn

Ik zou weleens willen weten
hoe sterk zij zouden zijn
als mensen hen jennen en kwetsen
verned`ren krenken en kletsen.
Soms doet het leven zon pijn.

Maar altijd is Hij in de hoge
Hij ziet mijn bestaan hier op aarde
mijn strijd en mijn moeite en tranen
Hij troost mij en schenkt mij genade
in mijn moeite, zorgen en pijn.

En Hem schenk ik mijn vertrouwen
ik weet op Hem kan ik bouwen
`k Weet mij in Zijn hoede geborgen
dan verdwijnen mijn tranen en zorgen
als Ik straks eeuwig bij Hem mag zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik zou weleens willen weten’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.