INLOGGEN
«»

Die eeuwige corona-angst!

Onverwacht verslik ik me zomaar in eigen
speeksel Een groepje is meteen in vorm:
paniekerig word ik nu aangekeken...
Het is niet een complete storm, maar slechts
een heel lichte bries die ik met enig gekuch
produceer en zonder begeleidende druppels
of snot... Die verwachting alleen, wat al te zot

Nou ja zeg! Het moet nu echt niet gekker worden
Juist hier zocht ik immers ontspanning en plezier
Ik heb een reuze zin om maar huiswaarts te gaan
zo ver mogelijk bij die corona-hysterie vandaan!

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Die eeuwige corona-angst!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.