INLOGGEN
«»

Sta ik vast?

Aan de grond genageld
Ik kom niet meer vooruit
Dan ga ik na wat er is gezegd
Waarom voel ik me nou zo?
Het is al eens eerder gezegd
De woorden die ik niet vergeet
Ik wil je niet meer zien
Dat doet echt pijn
Nu wel een keer definitief
Geen respect voor mij
Geen respect voor vrouwen
Is er dan geen respect voor vrouwen?
Waar is het waar geworden?
Ik heb een brok in mijn keel
Dan voel ik een heftige emotie
Het giert door mij heen
Boosheid en verdriet komt naar boven
Waar is het dan nu?
Nu ben ik afhankelijker dan ooit
Zal ik dan eindelijk iets vinden
Zal ik een baan zoeken ?
Een baan dat ik wel kan..
Een beroep waar je geen papiertje voor nodig hebt.
Een beroep die ik aankan?
Een beroep waar ik echt ik kan zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Queer_raymond
Actief sinds: 29-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Sta ik vast?’ van Queer_raymond zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.