Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

Kleinzoon Mike

Nu in dit heden,te lang gewacht en geleden,kan ik zien gelouterd en bang is gebeurt,waar mijn hart word verscheurd,niemand die mij wilde geloven,een kind door een ouder vuur doven,een lieve jongen werd een tiran..verbitterd zijn leven lang,aan de zij lijn sta ik verstijfd van schrik,ongeloof teisterd mijn ziel en hart...mijn kleinzoon ik stik,in mijn tranen maar die ziet hij niet ....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-11-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Eyotha
Actief sinds: 09-11-2017
Informatie bij het gedicht:

Ja gaat over kleinzoon 23 jaar inmiddels en zo lief en leuk zijn Vader heel dom en gefrustreerd heeft hem kapot gemaakt ..mijn kleinzoon terroriseert het hele gezin uit frustratie drama voor een Oma als ik ..
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kleinzoon Mike ’ van Eyotha zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.