Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

Bang

Soms veel pijn soms een lach het maakt me soms bang om gelukkig te zijn het doet me pijn maar soms beetje bij beetje kom ik tot me zelf ...vaak met een traan en traan met vragen waarom ben ik bang om verder te gaan wees gelukkig maar ik ben bang voor geluk bang voor wat komen zou ...houd hij echt van mij of is het gewoon zomaar dat hij er is bang om weer geluk teverliesen bang om gelukkig te worden ik wil dat het stopt nu meteen. Maar dat gaat niet teveel gebeurt ik hou van hem ...maar iets hout mij nog steeds tegen en dat is geluk twijfels continu is hij eerlijk zal hij mij ook pijn doen of is hij echt anders het doet me pijn om zo te denken het verschurt mij van binnen twijfels of ik kan vertrouwen het is geen jaloezie het door wat ik heb mee gemaakt het moed stoppen ik moed door gaan en in de hoop dat klaar ben voor mijn geluk kan wel uren door gaan maar ik weet dat dat niet zal helpen want mijn geluk zal komen dat ik echt op recht elke dag gelukkig ben

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-02-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Amanda Ouwens
Actief sinds: 24-02-2019
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bang’ van Amanda Ouwens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.