INLOGGEN
«»

Kinderprostitutie

Zij zou hem maar verrassen
met een zinnenprikkelende dans
ze dacht zonder zwans
misschien maak ik dan wel kans

ze was bepaald niet dom
maar aasde op een deel van zijn rijkdom
zou voor haar wel komen als een welkom
want tot nu toe werkte ze zich voor hem krom

en ze wilde dolgraag uit die prostitutie
ze had wel ambitie
maar haar intuïtie
fluisterde haar in dat justitie

misschien ook wel op zoek was
naar deze pooier die nog pas
uit de nor kwam, met zijn kameelharen jas
balen vol geld en behoorlijk in zijn sas

zijn bolide was waarschijnlijk gejat
ja, daarop ging hij prat
hij was zelfs een beetje zat
en hij noemde haar steeds schat

het was bij haar niet zijn eerste keer
en hij verlangde altijd meer en meer
dingen die ze niet wilde, met zwepen en met leer
ze was nog maar zeventien en nog zo teer

ze wenste dat ze nog op school zat
achter een blad
papier om te leren over het ozongat
of een dictee maken in het klad

maar hij zou haar nooit laten gaan
kon ze nog schreeuwen naar de maan
dus deed ze haar dans en ging staan
in haar oog pinkte een traan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kinderprostitutie’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.