INLOGGEN
«»

Bang

Wij zijn bang voor vele dingen , van pijn, van het oordeel,van je eigen hart
Bang om te slapen,voor het ontwaken,angst voor eenzaamheid,koude waanzin van de dood
Vooral het laaste , van de dood
Maar het zijn allemaal maskers, vermommingen
Want in werkelijkheid is er slechts een angst
De val,om de stap in de onbekende weg te nemen van elke mogelijke zekerheid...
Stop met al je onzekerheden
Laat los,niks meer tegen je wil
Niets meer om vast te klampen,nog aan het juiste of het verkeerde
Want zo wordt je verlost,bevrijd van pijn,vrij van angst.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst
Actief sinds: 18-05-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bang’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.