INLOGGEN
«»

de stilte voor de slacht

we zijn van steen
er is geen leven meer
in onze harten
er glijdt iets binnen
diep in ons
ons vlees is vrees geworden
zijn felle kilheid slaat ons lam
alles is dood
verdwenen en vergeten
alleen de zwarte horizon
stormt in ons
laat ons niets meer vragen
we vatten niet we zijn gevat
onze lippen zijn verzegeld
niet eens een uitzichtloze schreeuw
de stilte voor de slacht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘de stilte voor de slacht’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.