INLOGGEN
«»

Vervolg op dit is mij leven

Dus kijk ik de hele tijd om me heen
Als het fout gaat
Doet het z'n pijn als prikkeldraad
Mensen doen als duivelskwaad
En als je het laat
En ben je gek genoeg dat je praat
Het is de maat
Dat je praat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-04-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

beertje rooz
Actief sinds: 03-02-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vervolg op dit is mij leven ’ van beertje rooz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.