INLOGGEN
«»

De zijden draad


de zijden draad


zou dan toch alle
hoop vervlogen zijn door
lijden in ongemak en pijn

ondanks
alle beden en smeken
voor een totaal genezen

nog recht je
standvastig fier de rug
kijkt optimistisch terug

maar feiten
liegen niet in stemmen
die de waarheid kleuren

niemand weet wat
er morgen gaat gebeuren
na positieve samenspraak

de zijden draad
van jouw bestaan
hoe lang hangt daar nog aan


wil melker
03/02/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-02-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De zijden draad’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.