INLOGGEN
«»

het voor oordelende haten


het voor oordelende haten


er is iets
vreselijk fout gegaan
in onze maatschappij

bewust kapot gemaakt
waarvan wij nu de
brokken moeten rapen

vertrouwen heeft
snel plaats gemaakt voor
negeren en geen ruimte laten

in kijken naar elkaar
zonder te praten begint
al het voor oordelende haten

zeker waar geweld
het licht getinte geldt
van grote groepen anoniemen


wil melker
08/01/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-01-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘het voor oordelende haten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.