INLOGGEN
«»

Bloedhandtekening

Ik wil het gedaan zien
ik wil het kapot en aan
scherven, daar
wil ik voor sterven!
Ik wil iets anders zijn
en iets anders hebben
en jullie die niets zien,
blind of stom, jullie
wil ik uit de wereld
helpen! En het enige
dat me geen pijn doet,
droom,
met de zonsondergang
die even mijn woede verblindt
om tot slaap te wekken, donker
en koud.
Verbaast het je?
Dat ik teken!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

DichteresMetHoop
Actief sinds: 12-01-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bloedhandtekening’ van DichteresMetHoop zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.