INLOGGEN
«»

Geen angsten meer

 Ik kan nu spreken
 over moeilijke onderwerpen
 in mijn leven …
 ik krijg ze uit mijn mond
 en houd ze niet meer voor mezelf

 Dingen die ik vroeger
 niet uitspreken kon
 lukken nu wel
 het leven is veel gemakkelijker
 geworden voor mij …

 Angsten die ik vroeger had
 zijn nu niet meer van deze tijd …
 ik wou
 dat het altijd al zo makkelijk voor me was geweest

 Maar ik heb jaren
 gebeefd van de schrik
 om alle angsten die ik had
 en waar ik niet kon over spreken

 Maar dat is nu verleden tijd

 Angsten die er vroeger zijn geweest
 zijn er nu niet meer
 en over moeilijke onderwerpen
 daar kan ik nu
 met een gerust hart
 over praten!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

Omdat ik vroeger angsten had: ze zijn al een beetje beter-veel beter, maar nog niet volledig weg Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geen angsten meer’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.