INLOGGEN

Afscheidsgedichten

Afscheid is een thema waar vele dichters over willen schrijven. Heb je van iemand afscheid moeten nemen, of zal je afscheid gaan nemen van iemand, dan kunnen afscheidsgedichten je helpen. Overigens kun je ook gedichten die te maken hebben met afscheid vinden in een aantal andere rubrieken op Dichters.nl. Als je hier het gewenste gedicht niet kunt vinden, kijk dan ook eens in de andere rubrieken.

Heb je zelf één of meerdere afscheidsgedichten, of wil je gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!