Mama

Sarasvati

Mama,

Ik zie je in de zonnestraal die zich door de wolken wringt
Ik hoor je in het lied dat de vogel zingt
Ik zie je in een bloem die me zegt hoe mooi het leven is
Ik voel je in mijn ziel omdat je mijn hart verwarmt
Ik vraag je de weg als ik het pad niet meer vind

Je dochter

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Sarasvati (Actief sinds: 17-06-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mama’ van Sarasvati zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.