Jammer, groter gegroeide koter...

Dakoyria

Zijn koter is inmiddels tamelijk groter gegroeid
Wel jammer... Samen groetten de vader en hij
me altijd met een welgemeend armgebaar
Zo leuk altijd, meestentijds daar

En nu zie ik geregeld de Chinese man alleen gaan
Mij zomaar zwaaiend gedag zeggen past kennelijk
niet meer in zijn bestaan... Hij trok zich terug in de
hem meer vertrouwde formaliteit

Wie weet brengt zijn cultuur dat met zich mee
Hij en zijn zoon tegelijkertijd...ik zie hen niet meer,
wat me heel oprecht spijt.

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jammer, groter gegroeide koter...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.