Ik mis je tóch...

Dakoyria

Misschien was jij niet de beste keus...
Maar nú, lang naar je verscheiden
je vreemd genoeg alsog posthuum
met niet eerder opgemerkte kleinig-
heden kunt verblijden...

die nauwelijks de moeite waard leken
nog te vermelden Eerst nú alles bijeen
genomen juist zo goed weergeven waarom
het uiteindelijk ging

Geen mens hoeft me meer anders op de
mouw te spelden Zo wanhopig jong waren
we zeker Maar op het moment, in míjn
laatste jaren Kón het wel beter?

Nee, met de kennis en inzicht van die tijd
Ik mis je toch, realiseer me al te goed,
kwijt ben ik je voor altijd!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik mis je tóch...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.