INLOGGEN
«»

ode aan mijn vader

lieve vader
na al die jaren,wat ik heb geleerd
al die dingen die ik nu kan begrijpen.
veel liefde heb je mij gegeven,
dat is iets wat ik nu wardeer.
je vertelde zo vaak over vroeger over toen
iets dat ik je wel eens kwalijk nam
maar pap jou zal dat altijd wel iets doen.
na al je jarenvan zwoegen en werken
heb je je diensten wel gedaan
je zorgen om onze moeder en ons vijf ,
als het thuis maar goed mocht gaan.
nu zijn er anderen tijden aangebroken
de kinderen het huis uit thuis is het leeg en stil.
maar pap ik zal proberen om ook goed voor jou te zijn
en je te brengen waar je wil
liefs en dank voor alles wat je hebt gedaan xx

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

mientje damen kruisbergen
Actief sinds: 16-11-2022Informatie bij het gedicht:

dit heb ik geschreven voor mijn blinde vader waar ik voor heb gezorgd toe onze moeder was overleden en hij 6 jaar alleen heeft gewoond ik heb al die tijd met liefde voor hem gezorgd helaas is hij ook niet meer tussen ons in bedankt voor het lezen gr m damen kruisbergen . Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ode aan mijn vader’ van mientje damen kruisbergen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.