Het einde

Lana Salt

k had je hoger ingeschat
Je hebt me teleurgesteld
Ontzettend diep
Door me niet te vertrouwen
En dan kan je nog zo vaak sorry zeggen
Zeggen dat het je spijt
Maar het is te laat
Ik geloof je niet meer
En dat is oké
Ik ga niets tegen je houden
Dus wees daar niet bang voor
Ik heb spijt in mezelf
Spijt dat ik in ons heb geloofd
Terwijl jij dat eigenlijk nooit echt hebt gedaan
Het spijt me
Voor alles
Het ga je goed
Het spijt me dat ik je het gevoel heb gegeven dat je niet eerlijk tegen mij kon zijn
Terwijl ik voor mijn gevoel altijd eerlijk tegen jou ben geweest
Het spijt me dat je me niet hebt vertrouwd
Het spijt mij voor alles, elke keer dat je jezelf niet kon zijn
Elke keer dat je jezelf anders hebt moeten voordoen
Beter dan jezelf
Anders dan jezelf
Het spijt mij
Dat je het gevoel had dat je moest liegen
Dingen moest verzwijgen tegenover mij
Het spijt mij het spijt mij, ik kan het niet vaak genoeg zeggen
Het spijt mij dat ik niet degene voor je ben die ik had willen zijn
Er is iets kapot gegaan
Waarvan ik dacht dat ik het zelf kapot zou maken
Maar helaas heb jij het kapot gemaakt
Waardoor ik nu niet meer weet hoe ik het moet lijmen
Ik ken de lijm waarmee ik m’n eigen scheuren kan herstellen
Maar ik heb geen lijm voor de scheuren die jij hebt veroorzaakt
En dat spijt mij
tegenover jou en tegenover mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-07-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lana Salt (Actief sinds: 08-09-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het einde ’ van Lana Salt zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.