INLOGGEN
«»

Waar jij was

Het duurt nog even
voor het over zal zijn
en er plaats is voor een ander
Nu is het nog te leeg

waar jij altijd was
Mensen vergeten dat snel
wanneer ze een praatje maken
en we lachen om iets kleins

Jouw moeder is geweldig
Ze doet wat ze kan
zo zonder man
Je weet hoe het gaat

de buurman maait het gazon
Hij is echt al oud
steeds weer vraagt hij
waar jij gebleven bent

Maar als ik het tevoren had geweten
zou ik net zo goed verliefd geweest
net zo goed die vrouw zijn
nog steeds verliefd op jou

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Album "Watertown" (1970, Jake Holmes, gezongen door Frank Sinatra): "For a While", "Michael & Peter" en "I Would Be in Love (Anyway)" --- Bundel "Handreiking" Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Waar jij was’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.