INLOGGEN
«»

Laatste avond

De avondzon schijnt
er genoeg van te hebben,
glijdt als een dooier
die de pan in gaat in zee

En langs de branding,
waar wij trachten
achteruit naar gisteren
te lopen,
ruikt het naar tranen
en naar vis

Bij elke natte stap
zijn wij elkaar al
aan het missen,
nog voor het afscheid
ons morgen verscheurt

Ik prent me je in,
terwijl de hemel boven zee

onze laatste avond samen
ondraaglijk roze kleurt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lotte Spoor
Actief sinds: 07-12-2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Laatste avond’ van Lotte Spoor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.