Over

Ferrum

Hoewel onze dagen over zijn, is onze tijd niet ten einde

Omdat wat gekomen is zal blijven, tot het einde van tijden

Omdat wat gekomen is altijd bij mij zal blijven, en de gedachten niet zullen zwijgen

Omdat wat gelukkig en veilig maakt bij ons niet werd verzwegen maar werd opgeheven

Omdat wat moeilijk was werd blootgesteld en in onze verhalen werd verteld

Omdat wat mooi is werd beleeft en dat wat goed is werd geleefd

Omdat wij niet zullen vergeten, wie wij waren en wat we voor elkaar deden

Onze dagen zijn over, maar alleen deze dagen, want wat komen gaat zal nog komen

We gaan het meemaken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ferrum (Actief sinds: 07-01-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Over’ van Ferrum zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.