Vlinders

Elise

Als vlinders sterven in mijn schoot
is het leven nog niet voorbij
het gaat verder op een andere
manier, en ik kan plezier hebben
op een andere levensboot

Het is alleen en ander niveau
waar ik kom te staan, en dat
komt er nu aan
dat moet worden aanvaard
want dat is ook de moeite
waard

Laat mij daar naar gaan streven
want dat is ook iets om naar toe
te leven, maar dat is best moeilijk
maar ik heb geen andere keus
dat is best te leren heus ik neem het
dan maar serieus

Als vlinder verander ik weer
langzaam in een pop
en aan het eind zit het leven
er voor me op, en zegt het
stop





Elise©


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elise (Actief sinds: 16-06-2019)

Informatie bij het gedicht

31-8-2021. Elise

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vlinders’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.