Laatste reis

Sarasvati

Laatste reis

Morgen leek je te ver weg.
Vandaag en toen ontmoetten mekaar meer en meer.


Je verdwaalde binnen en buiten jezelf, ik nam je hand en we vonden de weg.

Was het te zwaar, ik hielp je verdragen.

Was je eenzaam, ik bleef nog dichter bij.

Mijn moeder en ik, samen op reis, onze laatste reis.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Sarasvati (Actief sinds: 17-06-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Laatste reis’ van Sarasvati zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.