Op een andere manier

EmotionalVibration

Hoe fijn zij ooit klonk, zo hoor ik haar niet meer
Hoe prachtig ze was, zo zie ik haar niet meer
Hoeveel kracht zij mij gaf, dat voel ik niet meer

Ik wil het weer, oh, ik wil haar graag.
Maar ze betovert niet meer.

Haar ooit zo prachtige verschijningen in alle geuren en kleuren
Haar diep ontroerende vertoningen die al mijn zintuigen meer dan bevredigde.

Maar ze doen het niet meer.
Ze zijn er wel. En ze vallen ook op.

Maar ze komen niet meer binnen.
Ik kan ze niet eens omarmen, of zij mij niet.

We zijn uit elkaar gegroeid, maar zij laat mij niet meer toe
Dat doet ze omdat ik haar nu niet meer zo zie en ervaar als eerst.

Maar het ligt niet aan haar. Zij is hemel op aarde.
Maar ik kan niet terug. Ik moet genezen.

Oh, ik wil haar graag, maar ik moet verbeteren.
En, wellicht kom ik ooit zo dichtbij.

Maar het zal nooit zijn, zoals het was.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

EmotionalVibration (Actief sinds: 03-06-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Op een andere manier’ van EmotionalVibration zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.