INLOGGEN
«»

Jij bent weg

Jij bent weg

Jij bent weg en ik ik wil het niet geloven
Drink mijn rum en denk over alles na
Aan die jaren dat je van alles ging beloven
Je weet ik mocht je en je weet ook waar ik voor ga

En je weet, dat ik niet van gister ben
Die paar vrouwen die van alles van me wouden
Gaf ze alles maar niet wat ik niet ken
Misschien juist daarom niet genoeg van ze kon houden

't is heus niet wat je denkt
Liefde gaat voor mij wel verder
Gaat voorbij, ja tijd en ruimte of zoiets
Niet de beslommeringen van alle dag
Het gezapige niets

En je weet, dat ik niet van gister ben
Die paar vrouwen die niet bleken te vertrouwen
Gaf ze alles en zelfs wat ik niet ben
Misschien juist daarom niet genoeg van ze kon houden

Het is op de rand
Net daar wij wij 't niet weten
Raakt wal nog kant geen bodem of zoiets
Op die rand waar liefde ons laat vergeten
Het alleen zijn in het eindeloze niets

Liefde lijkt voor ieder mooi
Laat het maar zo blijven
Ze is op de rand
Dat willen wij niet weten
Ze is op de rand
Of zweeft daar ergens boven
Maar jij bent weg
en ik wil het niet geloven



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ge Rijn
Actief sinds: 08-04-2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jij bent weg’ van Ge Rijn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.