Voor altijd

Edriënne

De eerste dag moet nog komen
dat ik niet aan jullie heb gedacht
voor een moment of voor heel even
en ben ik blij voor die sterke kracht
die maakt dat jullie voor altijd
een deel zijn van mijn leven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Edriënne (Actief sinds: 03-01-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voor altijd’ van Edriënne zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.