INLOGGEN
«»

denken in een cirkel

Het moest eruit.
De dynamiek is veranderd
Vertrouwen geschaad
Of vertrouwen verankerd
In iets wat niet bestaat

Draaien wikken wegen
Maar ik zeg het toch hard op
Ho tot hier en niet verder
Het is tijd dat dit nu stopt

Denken in een cirkel
Het eind is het begin
Door geven en verbinding
Staat niets tussen ons in 


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

lola dief
Actief sinds: 07-09-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘denken in een cirkel ’ van lola dief zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.